Gépállományunk a legújabb technológiák alkalmazásának köszönhetően alkalmasak precíziós egyedi, illetve nagy szériás alkatrészek gyártásra is.  Gépeinken a legújabb Siemens vezérlői vannak melyek képesek 3D megmunkálásra is a megmunkálóközpontokon, az egy forgácsolásból történő megmunkálás maximális mérete: 1500x700x700mm.

Nullpont eltolásokkal akár ennél nagyobb alkatrészeket is meg tudunk munkálni. Maximális asztalterhelhetőségünk 1000kg. Üzembehelyzetük Accutex huzalszikra forgácsoló gépünket is.

Gyártásban használatos gépek automaták, robotok, szalagrendszerben, használatos egyéb szerkezeti egységek, tervezését, gyártását, illetve szervizelését is vállaljuk. Ezek az alkatrészek nagyon precíz illesztéseket igényelnek, melyek betartása a mi feladtunk. Felületek minőségét, esztétikáját kérésre polírozással, eseteként homokszórással javítjuk. Legyártott alkatrészeinket, saját kemencében hőkezeljük.

 

Kapcsolatban állunk más partner cégekkel is melyekkel közösen dolgozunk a megrendelőink igényeinek teljes kielégítése érdekében. Felületi bevonatok készítése is kapcsolataink bevonásával történik. Gyakran előforduló műveletek az Eloxálás, a nitridálás, illetve a galvanizálás. Partnereink bevonásával késedelem nélkül megoldjuk a munkáink részeként.